REGENEX TRETMAN

 

Programi Pavlov Regenex Centra, koje čine Regenex tretmani i nadgledano vežbanje na opremi za aktivno i pasivno vežbanje, su dizajnirani na taj način da Vam pomognu da poboljšate vaše funkcije, kvalitet života, da efikasno pomognu kod simptoma koji su često povezano sa neurološkim oboljenjima, poremećajima mišično koštanog sistema, metaboličkim poremećajima, sportskim povredama, i dr. Da bi ste saznali više o benefitima naših programa kliknite ovde.

Regenex Tretman je izum Aleksandra Pavlova, koji je razvijen u saradnji sa širokim spektrom stručnih saradnika iz različitih oblasti nauke i tehnologije da bi se rešili naizgled teško rešivi problemi vezani za nervno mišićno koštani sistem. To je inovativan i revolucionaran tretman bola, inflamacije, spazma, spasticiteta i umora kod različitih stanja, koji je je kombinacija rada sa Regenex Combolift Massager™ aparatom i biljnim proizvodima.

Regenex Tretman se sastoji od primene:

 • Regenex ComboLift Massager™ aparata

Zadatak Regenex ComboLift Massager™-a je da izvrši mikro-neuro-aktivaciju, odnosno probudi i otvori ćeliju, stimuliše tkivo, i omogući da biljni proizvodi prodru dublje do šireg područja tretiranog mesta. Centralni nervni sistem može da oseti priliv pojačanih nervnih signala i aktivira ciljane mišićne grupe i nervne puteve.

 • Biljnih proizvoda

Biljni proizvodi Regenex Herbal Spray® i Regenex Herbal Gel® su zaduženi za mikro-neuro-regeneraciju tkiva, dok su Pain Buster Herbal Spray® i Pain Buster Herbal Gel® zaduženi za delovanje na akutni i hronični bol u zglobovima. mišićima, spazme, spasticitet i upale mišića.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Regenex ComboLift Massager™

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Regenex Herbal Spray®

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Regenex Herbal Gel®

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Pain Buster Herbal Spray®

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Pain Buster Herbal Gel®

Rezultati primene Regenex Tretmana

Regenex Tretman je najefikasniji tretman, koja je našao primenu u tretmanu različitih ortopedskih, neuroloških, i reumatoloških stanja, sportskih povreda i kozmetičkim regenerativnim tretmanima, za pomlađivanje kože, uklanjanje ožiljaka. kao i kod tretmana celutita i strija. Za razliku od drugih tradicionalnih metoda (IC lampe, lasera, ultrazvuka i elektroterapije), čije delovanje je ograničeno na površinske slojeve tela, Regenex tretman deluje dubinski antiinflamatorno unutar tretiranog područja, dovodi do mikro-neuro-regeneracije i mikro-neuro-aktivacije i samim tim pospešuje prirodne procese obnavljanja i samo-regulacije. Pozitivni učinci su vidljivi već nakon prve upotrebe:

 • Radikalno smanjenje bola, spazma, spasticiteta (kod 85% pacijenata),
 • Povećanje pokretljivosti,
 • Regeneracija tkiva
 • Ubrzanje zaceljivanja
 • i uklanjanje umora

Regenex Tretman vrši važnu stimulaciju bioloških i ćelijskih struktura, što deluje kao:

 • Pojačano i pravilno usmeravanje nervnih signala
 • Povećanje cirkulacije i limfne drenaže
 • Povećanje metaboličke aktivnosti i proizvodnje energije
 • Povećanje dotoka kiseonika do tkiva i apsorpcije nutrijenata
 • Uklanjanje nusprodukata metabolizma
 • Re-absorpcija edema i hematoma

Regenex Tretman obuhvata upotrebu naših biljnih proizvoda – lekovite snage prirode, koji se nanose direktno na kožu i napredne tehnologije Regenex Combolift massager™ aparata koji koristi kombinaciju različitih frekvencija utrazvuka i struja. Jedinstveni opseg frekvencija struje i ultrazvuka koje su u biološkom opsegu se prenosi kroz kožu i zajedno sa aktivnim principima biljnih proizvoda započinju regenerativne, samo-regulišuće i antiinflamatorne procese u organizmu.

Pre tretmana mi pregledamo telo prateći nervne puteve i fokusiramo se na nalaženje uzroka problema korisnika. Na osnovu nalaza i stanja, mi primenjujemo Regenex Tretman da bi uklonili bol, grč, sasticitet, inflamaciju ili umor i sprečili njihovo širenje i ponovno pojavljivanje.

Pojačanje i poboljšanje slanja signala u nervnom sistemu direktno na ćelijskom nivou čini efekat tretmana mnogo bržim sa veoma dugotrajnim rezultatima. Regenex tretman ne zahteva upotrebu lekova ili hemikalija.

 • Faza 1

Tretman dela tela zahvaćenog promenom

Prvo tretiramo promenu primenjujući Regenex Combolift Massager™ aparat zajedno sa biljnim proizvodima Pain Buster Herbal Spray® ili Regenex Herbal Spray® u zavisnosti od potrebe, da bi delovali na inflamaciju i samim tim redukovali bol, spazam ili spasticitet što je brže moguće.

 • Faza 2

Dubinski tretman

U ovoj fazi tretmana, ozbiljna inflamacija tkiva se značajno umanjuje i dolazi do značajnog poboljšanja stanja. Ovaj deo tretmana se fokusira na dubinski tretman zahvaćenih delova tela. On se sprovodi lepljenjem flastera koji sadrži Pain Buster Herbal Gel® ili Regenex Herbal Gel® u zavisnosti od potrebe, na zahvaćena područja tela.

 • Faza 3

Regenerativna faza

Kada se inflamacija ukloni, dolazi do regeneracije zglobnog i mišićnog tkiva i optimalnog oporavka. Jako je bitno da korisnici osluškuju svoje telo i da se ne preforsiraju preko svog praga bola.

 • Faza 4

Zdravo telo u ravnoteži

Tretman se završava i korisnik više ne oseća bol. Stanje zahvaćenog dela tela se normalizuje.

 

 

Za sve biljne proizvode posedujemo sertifikat da ne sadrže doping supstance, te ih mogu sasvim bezbedno koristiti sportisti tokom treninga i takmičenja!

 

 

Uz Regenex tretman se redukuje broj i količina lekova koja se pije, brži je oporavak i vraćanje poslovnim obavezama, vrši se detoksikacija organizma zahvaljujući podsticanju cirkulacije krvi i limfe. Tretman nije zamena za medicinsku negu kada je ona neophodna, ali može da bude odlična linija odbrane protiv bolova. Regenex  tretman sigurno može da popravi opšte stanje organizma, ublaži tegobe i ubrza proces oporavka. Regenex ComboLift Massager™ tretman ne predstavlja samo odličnu relaksaciju, već mnogo važnije - preventivnu metodu protiv nakupljanja stresa i olakšanje emotivne i fizičke napetosti.

 

Korišćenjem Regenex tretmana, koji je sastavni deo programa našeg centra, povećava se nivo fizičke spremnosti sportista koji je zahvaljujući ovom tretmanu u mogućnosti da izdrži sve veće fizičke napore na treninzima i takmičenjima. To je novi tretman koji se paralelno primenjuje sa sportskim treninzima, a osnovni cilj je brže ulaženje u punu sportsku formu u pripremnom periodu i održavanje na visokom nivou u takmičarskom periodu.

 

Regenex tretman ima primenu tokom putovanja, raznih klimatskih nepogoda (može da posluži kao zamena za trening), kao i prilikom određenih sportskih i drugih povreda. Regenex  tretman se izvodi u svim slučajevima kada je sportista nesposoban da obavi kompletan trening. Tada se tretmanom zamenjuje trening i tako održava kondiciona spremnost sportiste. Najveću pažnju treba usmeriti prema povređenim sportistima koji nisu u stanju da izdrže napore kompletnog treninga. Ovim tretmanom se sprečava pad kondicione spreme, a posle uspešnog saniranja povreda i umora sportista se brze vraća na teren.

Regenex Tretman se koristi da bi se postigla mikro-neuro-aktivacija i mikro-neuro-regeneracija. Sledeći korak je mišićno-koštana aktivacija kroz personalizovani program vežbanja u cilju postizanja maksimalnih rezultata. Vežbe se sprovode na Tonirajućim stolovima i drugoj opremi za vežbanje.