Saznajte više o vrstama tonirajućih stolova koje poseduje Pavlov Regenex Centar, kao i mogućnostima i efektima vežbanja!

 

 

REGENEX TRETMAN ZA SPORTISTE

Preuzmite našu brošuru i detaljnije se informišite o
eksluzivnim mogućnostima inovativne tehnologije
REGENEX TRETMANA za sportiste!

Pročitajte više o različitim vrstama opreme za vežbanje koja je dostupna Vama u Pavlov Regenex Centru, kao i o benefitima vežbanja na ovoj opremi!

NAŠI PROIZVODI

Micro Neuro Activator je spoj naučnog otkrića i napredne tehnologije u oblasti brzog oporavka sportista, tretmana neuroloških poremećaja, poremećaja mišičnokoštanog sistema i metaboličkih poremećaja.

Regenex ComboLift Massager™

je formulacija sastavljena od najboljih biljnih sastojaka i specijalne izvorske mineralne vode koji svojim sinergističkim efektom pomaže prirodnim nastojanjima organizma ka isceljenju.

Regenex Herbal Spray®

je potpuno prirodan preparatprotivupalno i zaštitno dejstvo, poboljšava lošu cirkulaciju kože bledo plavičaste boje, ublažava osećaj bola kod reumatskih i traumatskih bolova, sportskih povreda (uganuće, iščašenje zglobova, nagnječenja i otok mekih tkiva, upale i grčevi u mišićima)

Regenex Herbal Gel®

Pain Buster Herbal Spray® redukuje bol u mišićima koji je rezultat napornih treninga, rekreacije, takmičenja i ubrzava oporavak sportista. Pored toga, ubrzava cirkulaciju krvi u slabo prokrvljenoj koži bledo plavičaste boje, redukuje ukočenost, utrnulost, i težinu u mišićima nogu, što dovodi do njihovog opuštanja.

Pain Buster Herbal Spray®

Pain Buster Herbal Gel® se preporučuje kod bolova u vratu, leđima, ramenima, kao i kod bolova u zglobovima i mišićima duž ruku i nogu, utrnulosti i osećaja težine u mišićima nogu, kao i kod slabih i odsutnih impulsa, a takođe reguliše i poremećaj temperature nogu i stopala.

Pain Buster Herbal Gel®