TVORAC REGENEX TRETMANA 

ALEKSANDAR PAVLOV

Dvostruki osvajač zlatne medalje na Šampionatu Evrope u  brazilskoj Jiu Jitsu 2009. i 2012. godine, u Lisabonu,
kao i zlatne i bronzane medalje na Balkanskom šampionatu 2009. godine u Zagrebu

 

 

 

 

 

MISIJA

Kao prvi centar za regeneraciju u Srbiji, naša je misija da postanemo i ostanemo lideri u pružanju najkvalitetnije usluge u oblasti prevencije i unapređenja psihičkog, fizičkog zdravlja i postizanja blagostanja.

 

 

CILJ

Usavršavajući se i koristeći najnovije tretmanske pristupe i inovativnu tehnologiju cilj nam je postizanje prestižnih i dugoročnih rezultata u prevenciji i unapređenju zdravlja i očuvanju i unapređenju kvaliteta života osoba sa hroničnim bolestima, različitim medicinskim stanjima i stepenom invaliditeta, pojačanja spremnosti sportista, poboljšanja zdravlja i spremnosti zaposlenih na radnom mestu i smanjenja uticaja stresa.

 

 

VIZIJA

Kao Pavlov Regenex Centar, mi pomažemo svakom pojedincu da eliminišući uticaj stresa, hroničnih bolesti, poremećaja i povreda, unapredi svoje zdravlje i kvalitet života. Mi pomažemo našim korisnicima da živeći zdravo, srećno i u ravnoteži sa sopstvenim potrebama postižu bolje rezultate i produže životni vek menjajući tako i svet u kome živimo.

 

 

KONCEPT NAŠEG CENTRA

Specifičnost Pavlov Regenex Centra je u konceptu inovativnosti koji se oslanja na iskustva zasnovana na praksi, nauci i intuiciji, kao i upotrebi naučno dokazanih najsavremenijih, terapijskih pristupa, tehnologija treninga, programa vežbanja, tretmanskih metoda i tehnika oporavka koje su prilagođene svakom korisniku. To znači da u službi postizanja kvalitetnog i pouzdanog servisa kao i rezultata različitih programa vežbanja i tretmana, pružamo visok kvalitet usluge, tehnologije i materijala.

Mi verujemo da su programi vežbanja i tretmani veoma korisni za osobe sa hroničnim zdravstvenim i medicinskim poremećajima kao što su akutni bol, poremećaji mišićno-koštanog sistema, artritis, reumatizam, multipla skleroza, dijabetes, srčani problemi, povišen krvni pritisak, poremećaji tiroidne žlezde, gojaznost, holesterol, osteoporoza, fibromiijalgija, skolioza, cerebralna paraliza, povrede mozga, šlog, Parkinsonova bolest, mišićna distrofija, polio i mnoge druge. Pored njih, programe i tretmane Pavlov Medical Sports Centra mogu koristiti potpuno zdrave osobe i sportisti kao podršku takmičenju i radi unapređenja fizičke spemnosti i opšteg zdravstvenog stanja. Pavlov Regenex Centar programi za vežbanje osiguravaju personalizovani i optimalan pristup tokom treninga, primjenjujući različite tehnologije treninga i tretmana.

 

Programi Pavlov Regenex Centra koji se sastoji od od Regenex Tretmana i nadgledanog vežbanja na opremi za aktivni i pasivno vežbanje su dizajnirani na taj način da Vam pomognu da poboljšate vaše funkcije, kvalitet života, da efikasno pomognu kod simptoma koji su često povezano sa neurološkim oboljenjima, poremećajima mišično koštanog sistema, metaboličkim poremećajima, sportskim povredama, i dr. Da bi ste saznali više o benefitima naših programa kliknite ovde.

Regenex Tretman se koristi da bi se postigla mikro-neuro-aktivacija i mikro-neuro-regeneracija. Sledeći korak je mišićno-koštana aktivacija kroz personalizovani program vežbanja u cilju postizanja maksimalnih rezultata.

 

Svaki program za vežbanje se bazira na individualnim potrebama i ciljevima i koristi najbolje dostupne naučne dokaze koji se odnose na najefikasnije načine tretiranja i treniranja osoba sa različitim poremećajima, koje imaju različite stepene pokretljivosti i sposobnosti. Program može biti prilagođen za osobe koje ne mogu samostalno da se kreću, kojima je potreban štap, ili se oslanjaju na invalidska kolica radi mobilnosti.

 

 

 
Ako ste zainteresovani za naše programe i tretmane, onda Vas očekujemo! Kontaktirajte nas putem e-mail-a ili telefona. Mi ćemo Vam odmah predložiti datum početka Vašeg programa.

 Za sve informacije možete pozvati broj:

 

 +38163225996

ili poslati email:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

KONGRESI - NAUČNA POTVRDA

Dejstvo i efikasnost Regenex Tretmana je naučno potvrđeno na više međunarodnih kongresa.

Na Evropskom kongresu European Congress of NeuroRehabilitation (ECNR) 2015. godine smo uspešno predstavili smo naš jedinstveni Regenex Tretman koji ima jako i trajno dejstvo na obnovu tkiva koja učestvuju u motornoj aktivnosti (mišićno, nervno i koštano) i uklanjanje simptoma kao što su bol, spazam i spastictet, bez neželjenih dejstava i za relativno kratko vreme.

European Congress of NeuroRehabilitation

U maju 2014. godine smo učestvovali na 7. Svetskom kongresu World Institute of Pain (WIP 2014) koji je najveće bijenalno okupljanje specijalista za menadžment bola.

7th World Congress of the World Institute of Pain

 

 

GDE SMO

Kako bi svi tretmani i programi vežbanja bili prijatni za korisnike i u skladu sa misijom inovativnosti, Pavlov Regenex Centar je dizajniran kao spoj welness i trening centra, jednostavnosti i luksuza. Smešten je u mirnom delu Pančeva, nedaleko od centra, okruzen zimzelenim stablima borova na velikom i uredjenom dvoristu. Prostor za vežbanje je prostran, moderno uređen, klimatizovan i ventiliran, što omogućava najveći mogući komfor pri vežbanju. Poseduje toalet za korisnike sa invaliditetom, tuš i svlačionicu.

 

Pavlov Regenex Centar se nalazi na adresi:

 

Novoseljanski put 68, 26000 Pančevo, Srbija

 

 

NAŠ TIM

Stalno prisustvo ljubaznog stručnog tima daje podršku svim uslugama koje se u centru pružaju, diktira i koncept i izbor ponuđenih usluga koji su u sinergiji sa osnovnom misijom i ciljem našeg rada, a to su prevencija i unapređenje zdravlja. Naš tim stručnjaka će za svakog našeg korisnika napraviti individualan program prilagođen specifičnim potrebama i dobićete najbolje moguće rezultate za vreme koje ste proveli kod nas.