Saznajte više o vrstama tonirajućih stolova koje poseduje Pavlov Regenex Centar, kao i mogućnostima i efektima vežbanja!

 

 

REGENEX TRETMAN ZA SPORTISTE

Preuzmite našu brošuru i detaljnije se informišite o
eksluzivnim mogućnostima inovativne tehnologije
REGENEX TRETMANA za sportiste!

Pročitajte više o različitim vrstama opreme za vežbanje koja je dostupna Vama u Pavlov Regenex Centru, kao i o benefitima vežbanja na ovoj opremi!

USLOVI KUPOVINE

Poštovani posetioče, 

da bi ste vršili kupovinu na našim stranicama potrebno je da proizvode koje želite da kupite ubacite u virtuelnu korpu i da odete na kasu kako bi završili kupovinu. Prilikom kupovine dužni ste ostaviti ispravne podatke jer će u suprotnom vaš nalog biti zaključan. Svi podaci se proveravaju.


PRIVATNOST

 

Garantujemo privatnost svojim kupcima. 

Svi lični podaci o korisniku će se koristiti isključivo u svrhu kvalitetne usluge dostave naručenih proizvoda i ni u kom slučaju neće biti dati na uvid trećem licu.


ISPORUKA

Isporuka paketa se vrši preko kurirske službe Post Express, dostava paketa je na kućnu adresu ili po dogovoru sa kurirom.

Proizvod(i) naručeni radnim danom (pon-pet) do 14h će biti poslati istog dana a proizvodi naručeni vikendom ili državnim praznikom će biti poslati prvog sledećeg radnog dana.

Rok isporuke paketa je 48h osim ako je proizvod naručen u petak ili dan pre nekog neradnog dana tj državnog praznika.

Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije. 

Za sve ONLINE narudžbine PREPARATA u vrednosti preko 5000din troškove dostave snosimo mi! 


POLITIKA VRAĆANJA

Svi proizvodi koji su istaknuti u internet prodavnici u potpunosti odgovaraju osobinama proizvoda u stvarnosti.

Kupac može vratiti naručeni proizvod u jednom od slučajeva:

1. Ako proizvod u stvarnosti ne odgovara opisu proizvoda na sajtu
2. Ako je proizvod oštećen prilikom transporta

Pre vraćanja robe obavezno se konsultujte sa prodavcem! Vraćanje robe bez prethodne konsultacije sa prodavcem neće biti prihvaćeno!

Transportne troškove vraćanja robe snosi prodavac. Vraćena roba može biti zamenjena ispravnom, a ukoliko to nije moguće prodavac je dužan izvršiti povrat sredstava kupcu u iznosu u kojem je vraćeni proizvod naplaćen od kupca.

 

 

 

 

 

NAŠI PROIZVODI

Micro Neuro Activator je spoj naučnog otkrića i napredne tehnologije u oblasti brzog oporavka sportista, tretmana neuroloških poremećaja, poremećaja mišičnokoštanog sistema i metaboličkih poremećaja.

Regenex ComboLift Massager™

je formulacija sastavljena od najboljih biljnih sastojaka i specijalne izvorske mineralne vode koji svojim sinergističkim efektom pomaže prirodnim nastojanjima organizma ka isceljenju.

Regenex Herbal Spray®

je potpuno prirodan preparatprotivupalno i zaštitno dejstvo, poboljšava lošu cirkulaciju kože bledo plavičaste boje, ublažava osećaj bola kod reumatskih i traumatskih bolova, sportskih povreda (uganuće, iščašenje zglobova, nagnječenja i otok mekih tkiva, upale i grčevi u mišićima)

Regenex Herbal Gel®

Pain Buster Herbal Spray® redukuje bol u mišićima koji je rezultat napornih treninga, rekreacije, takmičenja i ubrzava oporavak sportista. Pored toga, ubrzava cirkulaciju krvi u slabo prokrvljenoj koži bledo plavičaste boje, redukuje ukočenost, utrnulost, i težinu u mišićima nogu, što dovodi do njihovog opuštanja.

Pain Buster Herbal Spray®

Pain Buster Herbal Gel® se preporučuje kod bolova u vratu, leđima, ramenima, kao i kod bolova u zglobovima i mišićima duž ruku i nogu, utrnulosti i osećaja težine u mišićima nogu, kao i kod slabih i odsutnih impulsa, a takođe reguliše i poremećaj temperature nogu i stopala.

Pain Buster Herbal Gel®