European Congress of NeuroRehabilitation (ECNR)

 

European Congress of NeuroRehabilitation (ECNR) je održan od 1 do 4. decembra u zgradi zanimljive istorijske arhitekture “Hofburg Vienna”, u Beču, u Austriji. ECNR 2015 je bio Evropska medicinska platforma i sveobuhvatni forum za povezivanje, koji je spojio zajedno istraživače iz oblasti medicine, specijaliste rehabilitacije i predstavnike industrije iz cele Evrope i sveta.  

Gordana Radmanović (neurolog) je predstavila naš jedinstven tretman sa prezentacijom br. P-55 pod imenom Pavlov Method® - Effectively reduces pain, muscle spasms and spasticity in neurological disorders, sasvim nov, inovativan, bezbedan i prvenstveno efikasan tretman za uklanjanje spazma, spasticiteta i bola kod multiple skleroze, šloga i cerebralne paralize. 

Naš Regenex Tretman (prvobitno Pavlov Metoda) je pokazao, što je ovim istraživanjem potvrđeno, jako i trajno dejstvo na obnovu tkiva koja učestvuju u motornoj aktivnosti (mišićno, nervno i koštano) i uklanjanje simptoma kao što su bol, spazam i spastictet, bez neželjenih dejstava i za relativno kratko vreme, dok metode, farmakološka sredstva i uređaji prikazani na kongresu samo delimično pomažu u oporavku i svakodnevnom funkcionisanju obolelih, ali ne dovode do potpunog uklanjanja gore navedenih simptoma i ne regenerišu nervno i mišićno tkivo (neke metode dovode do delimične regeneracije nervnog tkiva) čije je oštećenje osnovni uzrok simptoma neuroloških poremećaja. Samim tim, one ne dovode do stvarnog povratka motorne funkcije (značajnog poboljšanja u kretanju i ravnoteži, tonusu i jačini mišića radi hodanja, stajanja i drugih aktivnosti), kao i značajnijeg poboljšanja kvaliteta života ljudi koji boluju od gore navedenih poremećaja.