Regenex ComboLift Massager™

 

Regenex ComboLift Massager™ - Micro Neuro Activator je spoj naučnog otkrića i napredne tehnologije u oblasti brzog oporavka sportista, tretmana neuroloških poremećaja, poremećaja mišičnokoštanog sistema i metaboličkih poremećaja.

  • Zadatak Regenex ComboLift Massager™-a

Zadatak Regenex ComboLift Massager™-a je da izvrši mikro-neuro-aktivaciju, odnosno probudi i otvori ćeliju, stimuliše tkivo, i omogući da biljni proizvodi prodru dublje do šireg područja tretiranog mesta. Centralni nervni sistem može da oseti priliv pojačanih nervnih signala i aktivira ciljane mišićne grupe i periferne nerve. 

Regenex ComboLift Massager™ je oprema koja objedinjuje i kombinuje primenu nekoliko tehnika koje imaju dokazane REGENERATIVNE EFEKTE.

 

Regenex ComboLift Massager™ se primenjuje zajedno sa preparatima Regenex Herbal Spray® i Regenex Herbal Gel® su zaduženi za mikro-neuro-regeneraciju tkiva, dok su Pain Buster Herbal Spray® i Pain Buster Herbal Gel® zaduženi za delovanje na akutni i hronični bol u kostima i mišićima, spazme, i upale mišića u okviru Regenex Tretmana.